Kezdőoldal Rólunk Történetünk és küldetésünk

Történetünk és küldetésünk

„A Grassmaster egy olyan cég, melynek célja, élhető és egészséges lakó- és munkakörnyezet megteremtése természetközeli, fenntartható, zöld felületek, terek létesítésével, kialakításával. A Grassmaster nem csak a közreműködésével létrehozott zöldterületek révén klíma- és ökotudatos vállalat, a zöld szemléletmód projektjein túl, mindennapi működésében is érvényre jut. E környezettudatos imázzsal rendelkező, széles körben ismert, zöld vállalat hozzájárul partnerei minél pozitívabb megítéléséhez is. A Grassmaster egy jobb és élhetőbb jövőn munkálkodik, a zöldépítészet ismert, és elismert specialistájaként, mely teljeskörű szolgáltatási palettával, pontos és magas minőségű partnere ügyfeleinek.”

 • 2004 – Alapítás
  Tevékenység: kertépítés, zöldfelület fenntartás, pl.: az ELTE budapesti épületeinek, kertjeinek ápolása. 
 • 2006 – Kertészeti gép beruházás
  A kert és park fenntartó géppark bővítésének eredményeként, szélesebb szolgáltatási kör kerül kialakításra, gyepes sportpályák építése és fenntartása is bekerül kínálatunkba.
 • 2007 – Sportpálya építése és fenntartása
  Ettől az évtől kezdve több ilyen projekt valósul meg, pl.: Vámospércsi golfpálya, Academy Golf Budapest, Budapest Highland Golf Club, Gyömrő, Budakalász, Kecskemét, Szarvas, Balatonboglár football pályák.
 • 2008 – Ipari park zöldfelület építés, fenntartás
  A következő 10 év során a cég fókusza a nagy ipariparkok zöldfelületeinek kialakítására és fenntartására irányult, pl.: Bosch logisztikai központ Hatvan, a géppark folyamatos fejlesztése is ebbe az irányba történik. 
 • 2019 – Új szolgáltatási terület kerül a cég kínálatába: tetőkert építés és fenntartás.
 • 2021 – Földfúvó gép beszerzése, új innováció a tetőkert építés hatékonyságának javítására.