Kezdőoldal Zöldépítészet

Zöldépítészet

Vállalatunk specialista a zöld felületek kialakításában és gondozásában. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk kert- és parképítés, valamint a zöldtető telepítés területén. A zöld területek kivitelezése mellett fenntartásuk során is megbízható partnerként szolgáljuk ki ügyfeleinket. Megbízható és zöld szolgáltató a Grassmaster köszönhetően annak, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembergárda és modern géppark áll rendelkezésünkre.

Legyen szó új kert, park vagy tetőkertépítésről, egyéb kertészeti szolgáltatásról, cégünk szinte valamennyi ipari- kereskedelmi, szállodai szegmenshez kapcsolódó parképítés és gondozás során felmerülő feladatok gyors és szakszerű szolgáltatója. Társasház, lakópark, közterület és sportlétesítmény esetében is a teljeskörű megoldás, amit cégünk kínál. Nem csak a kivitelezés, hanem a már telepített növények és füves területeken szükséges gyep és növényápolás során is teljeskörű szolgáltatások segítik megbízóinkat.

A tájépítészet és az eltérő célokhoz igazodó épületek estében is zöld területek, parkok, kertek, tetőkertek egyre nagyobb teret hódítanak. Legyen szó építésről, vagy épületek korszerűsítéséről a klímatudatos, fenntartható és zöld megoldások segítenek megfelelni a tájépítészek, mérnökök és kivitelezők felé támasztott zöld, környezeti előírásoknak és szabványoknak. Az így létrehozott épület, kert, tetőkert vagy park nem csak egészségesebb lakó és munkakörnyezetet eredményez, de sok esetben gazdaságos fenntartást is biztosít a korábbi szemlélettel szemben.

Mennyivel szívesebben él az ember egy olyan környezetben, ahol kisebb a szálló por mennyisége, friss a levegő, elviselhetőbb a hőmérséklet és fel tud töltődni pusztán már a zöld gyep, vagy növények látványától. Nem elég azonban csak építeni egy park, kert vagy tetőkert esetében, ha nincs biztosítva a megfelelő gondozás, karbantartás, akkor a legprofesszionálisabb kivitelezés is hiábavaló. A kertgondozás, parkápolás vagy az intenzív tetőkert kapcsán szükséges karbantartás biztosítja, hogy hosszú évekig élvezhetők legyenek ezen zöldterületek nyújtotta előnyök mind a felhasználók, mind a megbízók számára. Számos kutatás támasztja alá azt a tényt, hogy egy zöld épület értékesíthetősége, megtérülése is jobb, hagyományos társaikhoz képest. Egy településen minél több, kulturált zöld park található azzal párhuzamosan a lakosok elégedettsége, közérzete és egészsége is javuló tendenciát mutat.

Új, vagy meglévő kert, park, tetőkert építését tervezi? Meglévő zöldfelületek karbantartása, gondozása jelentette feladatokra keres szakszerű és teljeskörű megoldást? Válassza a Grassmaster Kft.-t! Kérjük tekintse át szolgáltatási kínálatunkat, az általunk kiszolgált szegmenseket, tájékozódjon a lehetőségekről kert, park, tetőkert építés és fenntartás terén.